Hvad er forskellen mellem voksning og sugaring


Når det drejer sig om hårfjerningsstrategier i dag, er der så mange forskellige valg, som vi har fået adgang til. Voksning har eksisteret i lang tid, og de fleste mennesker forbinder denne metode for at opnå en slank og hårfri hud. I øjeblikket er der en særskilt metode, der er masser af ekstra naturlige end voksning og færre smertefulde. Sugaring kan være en pasta, der siver ind i follikelet. Dette hjælper med at smøre hårets rod, uanset om det er på benene eller hvor som helst andet på din hud. Den særlige sugaring pasta lyder som honning, bortset fra konsistensen kan være et ton tykkere. Med sugaring bliver håret fjernet i samme retning som det vokser, hvilket tyder på mindre brud og færre usunde hår til dig. En anden stor og sugaring er, at den er miljøvenlig, fordi den er helt naturlig og ikke har brug for strimler eller stifter. Sugaring til nogle vil være smertefuldt, da anvendelsen af ​​voksen påføres inden for den anden måde af hårvæksten. som følge af voksstænger til en hvilken som helst overflade det påføres, trækker det væk forårsager uberettiget smerte. High Brow Beauty tilbyder hver sugaring og voksning, vi har tendens til at holde ens hænder fri fra tråde og stoler på vores voksstrategier primært til fantastiske browsere. Men når det drejer sig om en Hvidovre, sugaring eller voksning: Det er helt op til dig. Forsøg dem hver eneste måde, så du genkender specifikt, at teknikken passer bedst til din krop.


1. Fordi sugaring pasta ikke klæber på at måle hudceller den metode, de fleste voks gør, trækker den udelukkende hår op, og huden minimerer topisk smerte.

2. Sugaring pasta er hovedsagelig lavet af nogle grundlæggende ingredienser, samt sukker, vand og juice.

3. Sugaring pasta er opløselige, således vil eventuelle rester, der efterlades, simpelthen vaskes ud, når proceduren er gennemført.

4. Sukker fjernes inden for samme retning af hårvækst og dermed mindre tilsyneladende at opfordre usunde hår.



1. Voksning afviger fra sugaring deri, voksning skal påføres ved en bedre temperatur end sukker.

2. Voks påføres i samme retning af hårvækst og fjernes imod.

3. Har en tendens til at være en ret hurtigere inden i applikationen, så med sugaring, så hvis du foretrækker hurtig voks måske en langt bedre mulighed for dig

Læs mere…



Comments